Faʻailoga vevela ma faʻamaluluina stamping gaioiga

O le tekonolosi faʻamau nei ua vaevaeina i vevela stamping ma malulu faʻailoga.

Tekinolosi stamping vevela faatatau i le fesiitaʻiina le pepa i luga o le substrate luga e ala i le vevela ma pressurizing le pepa alumini ma se faapitoa uamea stamping ipu; Ma le malulu faʻailoga tekinolosi faʻasino i le metotia o le faʻaaogaina o le pito i lalo o le suauʻu UV e faʻaliliu ai le vevela stamping pepa i le faʻavae.

Oloa vevela stamping oloa i ai uiga lelei, maualuga le saʻo, o le ata pe a maeʻa faʻailoga vevela e susulu ma lamolemole ma maualuga luga faʻaputuga. O le pito o le ata e manino ma maai. O le a sili atu, vevela stamping pepa alumini sapalai le tele o ituaiga o filifiliga, e i ai lanu eseese o vevela stamping pepa alumini, eseese pupula aafiaga o vevela stamping pepa alumini, ma vevela stamping pepa alumini talafeagai mo eseese substrate.

Talosaga:

Vevela stamping pepa alumini e aofia ai polyester ata tifaga (PET) ma tele faaputuga o vailaau ufiufi luga o latou luga. Polyester ata tifaga e masani lava 12 micron mafiafia, o nisi o le matafaioi o le ufiufi o le maua ai teuteuina aafiaga, ma nisi o le ufiufi faʻaaogaina e faʻatonutonu ai meatotino o vevela stamping pepa alumini, eseese coatings e talafeagai i eseʻese faʻavae. O le mafuaʻaga o le vaega alumini o le gaosia o se atagia aafiaga. O le vaega alumini e fausia pe a faʻasolosolo le uaea alumini peʻa maeʻa ona liusuavai i le maualuga o le vevela ma faʻapipiʻiina i totonu o le vevela stamping pepa i lalo o le tulaga o ultra-maualalo lagona gaogao.

Malulu faʻailoga o se ituaiga o lolomiga tekonolosi. E faʻaaogaina faʻapitoa kelu (vaitusi) e pipiʻi ai le maluluina faʻailogaina anodized alumini seʻi vagana ai le faavae vaega i luga o le substrate e ausia ai le aafiaga o vevela stamping. E le gata i lea, e le manaʻomia e le tekonolosi faʻailoaina malulu le faʻaogaina o le ipu uʻamea vevela, ae faʻaaoga le mea lolomi lolomi e faʻamoe ai le pepa uʻamea. O le malulu stamping tekonolosi ei ai uiga o le tau maualalo, malosi sefe ma maualuga gaosiga lelei. O se fou tekonolosi e faʻamalieina ai manaʻoga o le gaosiga maketi i le lumanaʻi.

O le ipu faia saosaoa o maluluina stamping e vave, o le taamilosaga puupuu, ma le gaosiga tau o le vevela stamping ipu mafai ona faʻaititia, ma o le saoasaoa e vave ma le lelei sili atu.

Talosaga:

Malulu stamping pepa alumini o le oloa o se fou tekonolosi; e mafai ona lolomiina i le tele o lanu, susulu ma se metala metala, ma maua ai se lagona o le taugata.

Faʻatusatusa i le vevela stamping, lea e aofia ai fetaomi pepa alumini ma se suia, malulu faʻailoga aofia ai le faʻaaogaina o se lau mo ese-seti lolomiga.

Lenei mafai ai lolomiga e le mafai e ala i le vevela stamping - lolomiina o faʻauʻuina, laina lelei ma mataitusi.

O se tuʻufaʻatasia o uamea pepa ma ese-seti lanu lolomiina mafai gaosia mamanu pei o ata i ni lanu uʻamea lanu eseese i le faʻaopopoina i auro ma siliva.

图片1


Taimi Post: Setema-23-2020